Menu

Support

Hoeveel stroom verbruikt de hotspot?

De hotspot gebruikt 5 tot 10 watt. Dit is te vergelijken met een led lamp of je internetmodem.

Kan ik meerdere hotspots aanvragen bij Floatium?

Natuurlijk kan dat! Via je account kun je eenvoudig een (extra) hotspot aanvragen. Hou er wel rekening mee dat het niet wordt aangeraden meerdere hotspots dicht bij elkaar te zetten, maar deze minimaal 300 meter uit elkaar moeten staan.

Kan ik mijn hotspot verhuizen?

Binnenshuis is dit geen probleem, als de hotspot maar bij een raam staat. Wil je de hotspot naar een ander adres verplaatsen, dan zijn hier kosten van €15 aan verbonden.

Hoe werkt het bonussysteem?

Als iemand zich via je persoonlijke link een hotspot aanvraagt, ontvang je 5% van zijn of haar inkomsten. Deze 5% wordt niet ingehouden van de aangebrachte gebruiker, Floatium betaalt dit deel.

Waarom wisselt mijn beloning per dag?

De beloning is variabel en afhankelijk van meerdere factoren. Onder andere de hoeveelheid verkeer dat over het netwerk gaat, maar ook hoeveel hotspots er bij jou in de buurt staan. Ook de totale aantal hotspots op het netwerk is belangrijk. Floatium heeft hier geen directe invloed op.

Op welke frequentie werkt de hotspot?

De hotspots zenden op 868 Mhz.

Hoeveel data verbruikt de hotspot?

De hotspot gebruikt ongeveer 20 tot 30 Gigabyte per maand. Dit is vergelijkbaar met het streamen van ongeveer 5 films.

Wat is een hotspot?

De verschillende IoT-apparaten maken verbinding met de hotspots. Hierdoor kunnen die low-power IoT-apparaten data versturen van en naar het internet. Omdat je helpt de dekking van het LoRaWAN-netwerk te verbeteren, krijg je een beloning van Floatium.

Heb je een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen.